Centrale uitgifte polsbandjes met CheckScan voor Windows

De CheckScan oplossing wordt in steeds meer gemeenten ingezet bij de centrale uitgifte van polsbandjes in uitgaansgebieden. Met CheckScan voor Windows worden de Corona QR Codes snel gescand en vergeleken met het identiteitsbewijs van de bezoeker.

Naast de controles en vergelijking geeft CheckScan de leeftijd weer en wordt het “doorgeven” van QR Codes en Identiteitsbewijzen gedetecteerd.

Geen Gedoe Met Mobiele Telefoons

Met CheckScan voor Windows zijn mobiele (privé) telefoons met de Coronacheck Scan App niet altijd meer nodig.

De oplossing leest de Corona QR code, controleert deze op geldigheid, vervaldatum en certificaten van de uitgevende instanties.

Daarnaast kan CheckScan het identiteitsbewijs controleren en vergelijken met de gegevens van de Corona QR Code.

De controleur ziet in één oogopslag of de QR code geldig is en behoort bij de bezoeker.

Daarnaast ziet men direct de leeftijd van de bezoeker en kan het bijbehorende polsbandje of stempel uitgegeven worden.

Krachtig en modulair uit te breiden

Als Add-On van Docview Studio Software is CheckScan een krachtige tool die de mogelijkheden van Docview optimaal kan benutten.

Hiermee zijn tal van configuraties aan de hand van de gewenste situatie mogelijk en ondersteund het tal van ID-Readers en 2D Imagers.

Naast complete vergelijking is er ook een uitvoering beschikbaar welke snel de Corona QR Code kan lezen en de CoronaCheck Scan App kan vervangen.

Ondersteuning

Naast de nationale en internationale paspoortenID-kaartenVisa’s en Nederlandse moderne rijbewijzen (Model 2014 en 2018), ondersteund CheckScan de Nederlandse Corona QR Code (CTB)Belgische Covid Safe TicketEngelse Domestic NHS CodeFranse Pass Sanitaire (2D-Doc) en de Europese Digital Green Pass Certificate QR-Codes.