Installatie CheckScan

CheckScan bestaat uit een combinatie van hardware = ID-Reader en optioneel een 2D Imager, Software = Docview Studio Basic 3.0 Age met CheckScan Add-On en een licentie key.

De Hardware wordt naar u toegestuurd, de Docview Studio Basic 3.0 software kunt u via deze site downloaden en de licentie key wordt na registratie naar u toegemaild.

Heeft u vragen over de installatie neem dan contact met ons op via checkscan@scanid.nl

Installeren CheckScan Basic en Normal

Stap 1
DOCVIEW STUDIO 3.0 BASIC

Als eerste dient u Docview Studio 3.0 Basic voor Windows op uw computer te installeren. De licentie key bepaald welke functies en mogelijkheden er actief zijn.

Stap 2
DRIVERS VOOR ID-READER

Voor de de ID-Reader dienen drivers geïnstalleerd te worden, teneinde de Half-Page ID-Reader aan te sturen, alsmede voor het communiceren met de RFID/NFC Chip.

Stap 3
CHECKSCAN LICENTIE KEY

Na ontvangst van uw CheckScan pakket dient u zichzelf te registeren en een licentie key aan te vragen. Na invoering van deze key kunt u gelijk van start.

Stap 4
CR-950 2D IMAGER INSTELLEN

U dient de CR-950 2D Imager in te stellen om met Docview Studio Basic 3.0 te kunnen communiceren. De instellingen kunt u met de CR-950 ook vanaf het scherm scannen.

Stap 5
CONFIGURATIE HANDLEIDING

Voor het configureren van meerdere instellingen, communicatie en barcodes van de CR-950 2D Imager kunt u ook de volledige configuratie handleiding downloaden.

Stap 6
INSTELLEN CHECKSCAN

Voor het zo opitimaal en snel werken met Checkscan kunt u Docview studio instellen, zodat bijvoorbeeld er geen tijd verloren gaat aan het lezen van pasfoto’s.

Installatie Covid Pass Scan en Covid Pass Verifier

Stap 1
CR-950 2D IMAGER INSTELLEN

U dient de CR-950 2D Imager in te stellen om met de COVID PASS software te kunnen communiceren. De instellingen kunt u met de CR-950 ook vanaf het scherm scannen.

Stap 2
COVID PASS LICENTIE KEY

Na ontvangst van uw COVID PASS pakket dient u zichzelf te registeren en een licentie key aan te vragen. Na invoering van deze key kunt u gelijk van start.

Stap 3
COVID PASS SOFTWARE

U dient de COVID PASS software voor Windows op uw computer te installeren. De licentie key bepaald welke functies en mogelijkheden er actief zijn.

Andere configuraties en CheckScan maatwerk pakketten

Neem voor andere configuraties contact met ons op.

Dit geldt teven voor onze “fast-lane” oplossingen en Covid Pass Scan.

Deze worden door ons op verzoek op maat geïnstalleerd.

Daarnaast kunnen wij ook vaak maatwerk oplossingen samenstellen welke voldoen aan de door gestelde eisen en wensen.