De All-In-One Covid Pass Verifier vanaf 249,- Euro

De regels voor de CTB controle worden regelmatig aangepast aan de pandemische situatie. De Verifier voor Windows update automatisch deze wijzigingen.

Het kabinet doet deze aanpassingen om een veilige toegang tot horeca, bedrijven, sportevenementen, concerten en nog veel meer te garanderen.

Vaststellen Echtheid Van De Corona QR-Code = Authenticatie

De All-In-One Covid Pass Verifier voor Windows ondersteunt het Europese digitale COVID-certificaat welke gebruikt wordt door de lidstaten van de Europese Unie.

Daarnaast worden de lokale Corona-certificaten zoals het Nederlandse CTB, de Belgische Covid Safe Ticket, Engelse NHS Domestic Code en Franse 2D-Doc-code / Pass Sanitiare ondersteund.

Meer certificaten zijn op aanvraag mogelijk.

Blokkeren Van Frauduleuze Corona QR Codes

Het Ministerie van VWS maakt jacht op de frauduleuze Corona QR Codes waarmee men tracht binnen te komen bij locaties waar men voor toegang een CTB (Corona Toegang Bewijs) moet laten scannen.

Steeds meer Nederlandse en Europese QR-codes worden dan ook op de zogenaamde “deny list” gezet. De All-In-One Covid Pass Verifier houdt deze zwarte lijst met geblokkeerde codes dan ook automatisch bij.

Het Hart Van De CheckScan Producten

De All-In-One COVID Pass Verifier is het hart van onze CheckScan productlijn en is leverbaar als authenticator van Corona QR Codes.

Maar ook als Add-On van Docview Studio en in de uitvoeringen van CheckScan in combinatie met allerhande 2D Imagers en ID-Readers.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de Covid Pass Verifier en de aanverwante producten geheel vrijblijvend contact met ons op.