De nieuwe Covid Pass Scan voor Windows is Beschikbaar

Covid Pass Scan voor Windows is de oplossing voor het snel controleren van nationale en internationale Corona QR Codes met een vaste opstelling en bij Fast Lanes.

Ontwikkeld op verzoek van organisaties die vooruit kijken

Vaste opstelling voor controle van Corona Toegangsbewijzen

Op verzoek van nationale en internationale organisaties is Covid Pass Scan ontwikkeld, als oplossing om de Corona QR Codes te kunnen scannen en controleren, zonder gebruik van een mobiele App.

In de meeste gevallen wordt het Europese Green Pass Certificate ingezet omdat deze de gegevens bevat welke men snel aan de eigen CRM of back-end kan koppelen en controleren.

Naast deze Europese QR codes ondersteund Covid Pass Scan ook de Nederlandse CTB, Belgische Covid Safe Ticket, Engelse NHS Domestic Code en de Franse Pass Sanitaire (2D-Doc) codes.

Ondersteuning van 2D Imagers voor elke situatie

De Covid Pass Scan oplossing ondersteund verschillende 2D Imagers zodat deze op tal van locaties inzetbaar zijn. Van enkele controles tot massale controles waarbij wachtrijen zoveel als mogelijk worden voorkomen.

Voor toegang bij bedrijven kan men al snel uit de voeten met een CR-950 2D Imager voor werknemers en bezoekers.

Tevens zijn er tal van inbouw oplossingen mogelijk voor Fast Lanes en Tourniquets. Waaronder de AVD-7500 welke bijvoorbeeld op vliegvelden wordt ingezet.

Maatwerk en koppelingen

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor maatwerk en koppelingen met uw bestaande toegangscontrole systemen.