Internationaal consortium werkt aan de ontwikkeling van CheckScan

De CheckScan oplossing wordt in samenwerking met het Amerikaanse CODE, Engelse Access-IS en Franse Elyctis door ScanID op de Europese markt gebracht.

Nauwe samenwerking met vooraanstaande internationale hardware fabrikanten

Voor CheckScan heeft ons ontwikkel team besloten om nauw samen te werken met onze partners. Hierdoor worden de ontwikkelingen optimaal uitgevoerd en kunnen wij CheckScan voor een behoorlijk gereduceerde prijs op de markt brengen.

Access-IS onderdeel van HID Global

Het Engelse Access-IS creëert producten die tickets lezen, contactloze tariefbetalingen aannemen en reis- en identiteitsdocumenten lezen en authentiseren, in een breed scala van verticale markten.

Hun expertise in de Airport & Airlines-markt is wereldwijd ongeëvenaard.

En de toepassing ervan in de Identity & Security- en Transport & Ticketing-markten biedt bestaande en nieuwe klanten een schat aan probleemoplossende ID-Readers.

Elyctis

Het Franse Elyctis, opgericht in 2008, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, industrialisatie, productie en marketing van vaste en mobiele lezers voor beveiligde identiteitsdocumenten (e-paspoort, e-ID-kaart, e-rijbewijs, …).

Elyctis heeft klanten in meer dan 50 landen over de hele wereld en gebruikt haar Half-Page ID-Readers in een breed scala aan toepassingen.

CODE

Het Amerikaanse CODE is al meer dan 20 jaar toonaangevend op het gebied van barcodescanning.

We werken met trots samen met enkele van de toonaangevende bedrijven in de gezondheidszorg, productie en industrie van over de hele wereld.

We zijn ook vereerd dat we een groep geweldige teamleden hebben die ons hebben geholpen om een steeds beter productaanbod te krijgen.